KÖNIG NIELSEN TILBYDER PERSONLIG TILRETTELAGT BEHANDLING

COACHING: FÅ HJÆLP TIL AT NÅ DINE MÅL


Er din hverdag præget af stress, ønsker du at få en bedre work-life-balance, eller har du nogle andre udfordringer, du godt kunne tænke dig at få hjælp til? Så kan coaching være den rette løsning, og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg tilbyder professionel coaching i Køge, og mine lokaler er let tilgængelige, uanset om du kommer fra Solrød strand, Herfølge eller andre omkringliggende områder.

HVORFOR COACHING?


Coaching er en metode til at opnå større personlig indsigt, skabe forandring og en øget bevidsthed samt indfri personlige målsætninger, som du ikke har formået at indfri uden hjælp. Hvorfor du bør benytte dig af coaching afhænger i høj grad af, hvilke udfordringer du har, og hvad dine mål er. Nogle benytter sig af coaching løbende, mens andre opsøger en coach i forbindelse med en specifik problemstilling eller udfordring.

HVAD ER KOGNITIV COACHING?


Kognitiv coaching handler om at skabe afklaring og udarbejde strategi. Det handler om at afklare, hvilken situation du lige nu befinder dig i, italesætte dine mål og herefter lægge en strategi for, at du kan nå dine mål. Det er med andre ord en metode, der kan hjælpe dig med at nå dine drømme og ønsker.

Jeg har selv 20 års erfaring med at hjælpe mennesker, hvor jeg blandt andet har specialiseret mig inden for samtaleterapi og kognitiv terapi. Jeg har dermed de rette værktøjer til at hjælpe dig med at sætte mål og nå dem.

KONTAKT MIG FOR PRISER ELLER YDERLIGERE INFORMATION


Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente en pris på en session. Jeg hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du ønsker at booke en tid til en samtale.

Jeg tilbyder også parterapi, Kranio Sakral terapi og NADA-behandling.

Booking

Adresse: Toldbodvej 1 2. sal, 4600 Køge
Telefon: 40277919

Mail: Heidi@konignielsen.dk
CVR.NR: 39391260