slider

König Nielsen tilbyder personlig tilrettelagt behandling

Kranio Sakral Terapi2019-02-18T12:58:37+00:00

Kranio Sakral Terapi i Køge

Føler du, at du har ubalance i kroppen? Det kan både skyldes smerter i ryg og nakke, men det kan også skyldes en travl hverdag, hvor der ses tegn på stress. At din krop ikke fungere optimalt tager på energien både på arbejdet og i familielivet. Jeg, Heidi König Nielsen, tilbyder Kranio Sakral terapi Køge og omegn for at hjælpe dig til en bedre balance i krop og psyke.

Jeg hjælpe dig med at løsne op i kroppen og give dig mere energi til at komme godt igennem hverdagen. Ring i dag på tlf.: 40 27 79 19 og få en snak om, hvad jeg kan gøre for dig og din krop.

Hvad er Kranio Sakral terapi?

Kranio Sakral terapi er en meget blid, men også dybdegående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egen puls (den kranio-sakrale rytme). Formålet med denne alternative behandling er at påvirke kroppen til selvhelbredelse (Nussbaumer).

Kranio Sakral terapi i Køge i praksissen på Toldbodvej er en afslappende og effektiv måde at afslappe, hele og afstresse krop og sind. Denne form for manuel terapi er godt for ryg- og nakkeproblemer samt angst og stress. Men Kranio Sakral terapi kan også hjælpe dig, hvis du har afhængighedsproblemer fx efter endt sygdomsforløb med meget smertestillende medicin.

Med Kranio Sakral terapi i Køge har jeg hjulpet mine patienter af med:

  • Stress og koncentrationsbesvær
  • Nakke-, ryg- og bækkensmerter
  • Svimmelhed og balancebesvær

Ring: 40 27 79 19
Kontakt König Nielsen

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen udføres på briks, fuldt påklædt og vare ca. 1 time. Jeg bruger ingen olier og dufte. Det er derfor muligt at være klar til café besøg og andre af hverdagens mange opgaver umiddelbart efter endt behandling.

I mine behandlinger er din krop og dine behov i højsædet, hvorfor behandlinger hos mig aldrig er ens. Derfor kan Kranio Sakral terapi suppleres med NADA behandling (uden merbetaling), hvis jeg vurderer, at det vil være til gavn for dig.

Skal jeg hjælpe dig til hurtig heling samt stabilitet og balance i krop og psyke?