KÖNIG NIELSEN TILBYDER PERSONLIG TILRETTELAGT BEHANDLING

NADA BEHANDLING I KØGE


Føler du nogle gange, at det kan være svært at styre følelsesregistret i visse situationer?

Mangel på søvn samt stress og angst kan være med til at gøre personer mere tilbøjelige til at reagere følsomt. Med min NADA behandling i Køge kan jeg hjælpe dig med at få mere stabilitet i hverdagen. Kontakt mig i dag, så finder jeg den helt rigtige behandling til dig.

I min praksis på Toldbodvej har jeg fokus på den individuelle behandling. Ikke én krop eller psyke er ens, og derfor er en behandling hos mig aldrig ens. Min NADA behandling i Køge sker i dit tempo og efter dine behov, således at vi sikrer din personlige udvikling.

NADA behandling kan hjælpe dig med:

 • stabilitet,
 • bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, angst m.m.),
 • bedre koncentrationsevner,
 • bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner.

Jeg tilbyder også Kranio Sakral Terapi imod stress og smerter

Hvad er NADA?

NADA er fem punkter i hvert øre, hvor der sættes en akupunkturnål. Hvert punkt påvirker forskellige områder i krop og psyke.

NADA – de fem punkter:

 1. Sympatikus: påvirker sindsro og omsorg. Det styrker nyren og kan hjælpe dig af med afhængighed (abstinensbehandling).
 2. Shen Men: påvirker personlig og spirituel udvikling. Det kan øge sociale kompetencer/relationer og regulere angst, stress og søvnmønster. Derudover kan det dæmpe abstinenser og hjælper dig med at tænke klart og holde fokus.
 3. Nyren: styrker nervesystemet og fremmer viljestyrke og udholdenhed. Derudover dæmper punktet frygt, dødsangst, stress, smerter og abstinenser.
 4. Lungen: påvirker sorg, tab og tilfredshed. Punktet starter og afslutter processer og hjælper abstinensbehandling.
 5. Leveren: forbygger angst, søvnproblemer, depression, psykose. Punktet kan dæmpe vrede og aggressive impulser samt regulere muskelfunktion og fysisk stress.

Hvordan foregår NADA behandling?

NADA behandling i min praksis foregår typisk grupper af 4 personer, der sidder i samme rum alt imens jeg behandler. Denne type alternativ behandling nydes i ro og stilhed, hvor du har rig mulighed for at glemme hverdagens stress og jag. Nålene bliver siddende i 45 minutter, mens du nyder en kop NADA-te i de hyggelige omgivelser i min praksis. Det er ren terapi med dig selv!

Dit første besøg ved mig vil dog foregår individuelt, hvor jeg ud fra dine behov finder den helt rigtige behandling til dig. For at få det mest optimale ud af NADA, skal behandlingen foretages 1-2 gange om ugen.

Priser på NADA

Individuelt: 100,-
10 turs kort: 900,-

Gruppe behandling: 75,-/gang

ØRE AKUPUNKTUR


Jeg tilbyder også øre akupunktur, der hjælper og støtter ved rygestop, vægttab og smerter.
Prisen på dette afhænger af type nål, der skal bruges til behandlingen:

 • Magneter: 75,-
 • Permanåle: 300,-
 • Almindelige nåle: 200,-
Booking

Adresse: Toldbodvej 1 2. sal, 4600 Køge
Telefon: 40277919

Mail: Heidi@konignielsen.dk
CVR.NR: 39391260