KÖNIG NIELSEN TILBYDER PERSONLIG TILRETTELAGT BEHANDLING

HEIDI KÖNIG NIELSEN


Jeg er uddannet ergoterapeut og har den certificerede uddannelse som Kranio Sakral Terapeut. Herud har jeg taget en uddannelse som sports- og TuiNa massør, samt certificerede NADA behandler, øreakupunktør og samtaleterapeut.

Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med hjælpe mennesker med fysiske eller/og psykiske udfordringer. Det har jeg gjort med baggrund i ergoterapien  med en overbygning indenfor det psykiske. Her har jeg specialiseret mig i samtaleterapi og kognitiv terapi. Jeg har altså stor erfaring med at hjælpe mine patienter til en bedre balance i hverdagen.

Jeg har gennem hele mit liv været fascineret og interesseret i sammenhængen mellem krop og psyke. For mig hænger disse uløseligt sammen og er derfor også udgangspunktet i alle mine behandlinger.

Jeg arbejder med udgangspunkt i det HELE menneske og tilbyder derfor behandlinger, der er skræddersyede til dig. Hos mig kan du være tryg ved, at jeg sammensætter den mest effektive behandling til dit problem. Min baggrund, viden og erfaring giver dig det perfekte udgangspunkt for en effektiv behandling, der giver dig mere kvalitet i hverdagen.

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din krop. Jeg ser frem til at hører fra dig!

Booking

Adresse: Toldbodvej 1 2. sal, 4600 Køge
Telefon: 40277919

Mail: Heidi@konignielsen.dk
CVR.NR: 39391260