KÖNIG NIELSEN TILBYDER PERSONLIG TILRETTELAGT BEHANDLING

COACHING, PERSONLIG UDVIKLING, PARTERAPEUT, STIFINDER – KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE.


I livet kan vi alle føle at vi har brug for retning, overblik, overskud og hjælp. At nå til den erkendelse er første skridt på vejen mod at opdage nye sider af sig selv og finde frem til hvordan vi får et succesfuldt liv. Men hvad gør man så derfra?

Mit råd er at finde en, som kan hjælpe med at sætte tingene i et nyt perspektiv. En, som empatisk udfordrer eksisterende livsanskuelser. En, som møder dig hvor du er, men som også fører dig nye steder hen.

Jeg vil gerne være den ene.

Jeg har det meste af mit voksne liv interesseret mig for at møde mennesker, hvor de er og tage udgangspunkt i netop deres unikke ståsted. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at opdage nye sider af sig selv og finde frem til hvordan de får et meningsfuldt liv.

Jeg er positiv af sind og har fundet mit rette udgangspunkt i min egen dagligdag og i min coaching, med positiv psykologi som udgangspunkt for alle mine handlinger og vejledning.

Det er et udgangspunkt i det positive, i hvad der fungerer, udnytte de styrker vi alle har til at få et bedre, rigere liv, alt imens vi bliver opmærksomme på, hvad det er der driver os og hvad der hæmmer os.

Det gør vi sammen ved at få klarlagt dine styrker og gennem samtale og handling, hvor vi sætter dine styrker i spil, arbejder med dem, udnytter dem. Ved at tage udgangspunkt i vores egne unikke styrker, øger vi vores sandsynlighed, for at få succes og opnå vores mål.

Du er den bedste til at være lige netop dig. Og sammen finder vi frem til den bedste version af dig.

OM MIG


Jeg har mange års erfaring som vejleder, underviser og konsulent for blandt andet Dansk Flygtningehjælp.

Jeg ville dog gerne nå ud til endnu flere mennesker og være en empatisk medaktør i flere menneskers udvikling. Dette betød at jeg valgte at udvide mit eksisterende erfaringsgrundlag som vejleder, med en master inden for coaching og procesledelse.

Siden 2008 har jeg derfor været personlig coach og parterapeut, og jeg har været så heldig at være en del af mange fantastiske menneskers personlige udvikling mod et mere succesfuldt liv.

Jeg er uddannet i EFCT – Emotionally Focused Couples Therapy, som er i rigtig fin tråd med mit menneskesyn og min tilgang med positiv psykologi til også at hjælpe par med sammen at finde deres vej.

/p>

Booking

Adresse: Toldbodvej 1 2. sal, 4600 Køge
Telefon: 40277919

Mail: Heidi@konignielsen.dk
CVR.NR: 39391260