KÖNIG NIELSEN TILBYDER PERSONLIG TILRETTELAGT BEHANDLING

PARTERAPI DER TAGER UDGANGSPUNKT I JER OG JERES PARFORHOLD


Kunne du og din partner tænke jer at gå til parterapi, hvor I kan have et trygt rum til at tale om de problemer eller udfordringer, I har i jeres parforhold? Så kan jeg hjælpe jer. Jeg tilbyder parterapi i Køge, og jeg tager imod mange par, der kommer fra blandt andet Solrød strand, Herfølge og omegn.

Jeg har specialiseret mig inden for kognitivterapi og samtaleterapi, og jeg sørger altid for at tilpasse terapien til jer og jeres udfordringer.

HVORFOR PARTERAPI?


Der kan være mange forskellige årsager til, at man vælger at gå til parterapi. Årsager kan for eksempel være:

  • Manglende intimitet
  • Manglende kommunikation
  • Manglende tillid
  • Utroskab
  • At ens parforhold er i krise.

Nogle ønsker også bare et rum, hvor de har mulighed for at drøfte nogle situationer eller almindelige hverdagsudfordringer med en udefrakommende, der ikke er involveret i den konkrete situation.

Uanset hvad årsagerne til parterapi er, er der mange, der finder det nødvendigt at tale med en parterapeut, der ikke er en del af de problemer, der snakkes om, og som kan hjælpe med at bearbejde og tale om de forskellige følelser, der melder sig.

HVORDAN FOREGÅR PARTERAPI?


Parterapi foregår typisk ved, at man sidder i rolige og behagelige omgivelser og taler med hinanden – alle tre – om de udfordringer, der er i parforholdet. Det er på mange måder ligesom at gå til psykolog, men forskellen er, at det er noget, du gør sammen med din partner og ikke alene.

Jeg tilbyder også coaching.

HVAD KOSTER PARTERAPI?


Hvor meget parterapi koster afhænger af, hvor mange gange I har behov for at komme. Jeg tilbyder dog priser, hvor alle kan være med.

KONTAKT MIG OG BOOK EN TID ELLER HØR MERE


Du er velkommen til at kontakte mig for at booke en tid, indhente en pris eller for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe. Det gælder, uanset om du har en utro kæreste, om I ikke taler sammen, eller hvilke andre udfordringer I har i jeres parforhold.

Booking

Adresse: Toldbodvej 1 2. sal, 4600 Køge
Telefon: 40277919

Mail: Heidi@konignielsen.dk
CVR.NR: 39391260